برایمحاکمهفتنهمصلحتوجوددارد
رئیس قوه قضائیه گفت: در بحث محاکمه سران فتنه و برخورد با آنها یک سری مصلحت وجود دارد که تصمیمگیری درباره مصالح نظام صرفا به عهده من نیست.

به گزارش کلمه ، اعزامی به استان هرمزگان صبح امروز آیتالله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در جمع نخبگان، اساتید دانشگاهها و اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان هرمزگان با اعلام این مطلب افزود: این بیانصافی است که گفته شود قوه قضائیه با فتنهگران برخورد نکرده و مصامحه داشته است.
وی ادامه داد: خواهش میکنم با کار کارشناسی در این باره صحبت کنید البته دستگاه قضائی در بحث برخورد با فتنه گران تسامح ندارد.
وی ادامه داد: شاهد این مدعا هزاران پرونده متفاوت است که مورد رسیدگی قرار گرفته و متهمان آن به دادگاه رفتهاند.
آملی لاریجانی با اشاره به موضوع سران فتنه گفت: در بحث محاکمه سران فتنه و برخورد با آنها یک سری مصلحت وجود دارد که تصمیمگیری درباره مصالح نظام صرفا به عهده من نیست.
وی افزود: این تصمیمگیریها و تشخیص مصلحتها وابستگی به ولی فقیه دارد و فراتر از تصمیمات قوه قضائیه است که این را مکررا گفتهایم.
لاریجانی با اشاره به این مطلب که من تصمیم مصلحتآمیز ولیفقیه را صحیح میدانم، گفت: اگر با برخی از این سران فتنه برخورد میشد میبینید که این افراد به امامزادگان تبدیل میشدند.
وی با اشاره به اینکه یکسری از روشنفکران کشور که حتی یک روحانی را قبول نداشتند پشتسر افرادی قرار گرفتهاند که آرایشان به اندازه آرای باطله هم نبود حالا شما حساب کنید اگر با اینها برخورد میکردیم اینها به امامزاده تبدیل میشدند.
رئیس دستگاه قضا همچنین در پاسخ به درخواست دانشگاهیان مبنی بر اینکه نیاز است یک شعبه تخصصی برای رسیدگی به پروندهها مربوط به دانشگاهیان ایجاد کرد، گفت: من با این موضوع مخالفتی ندارم.
وی ادامه داد: این امر نیاز بخشنامه و یا حتی دستورالعمل جدیدی هم ندارد صرفا کافی رئیس کل دادگستری استان به این نتیجه برسد که وجود چنین شعبهای ضروری است سپس این شعبه ایجاد شود.
وی همچنین با اشاره به موضوع برخورد با مفاسد اقتصادی گفت: خوشبختانه با افتخار عرض میکنم که در دوره جدید ریاست قوه قضائیه همت مسئولان عالی این دستگاه باعث شده تا برنامه قاطع برای برخورد با این گونه مفاسد داشته باشیم.
لاریجانی با اشاره به اینکه اعلام اسامی متهمان پیش از آنکه حکمشان قطعی شود خلاف قانون است، گفت: نمیتوانیم اسم مفسدان را پیش از آنکه حکمشان قطعی شود اعلام کنیم سپس متهم از متهم تبرئه شود و از ما شاکی که چرا بیش از قطعی شدن حکمش نامش را عنوان کردهایم.
وی رسیدگی به پرونده دانهدرشتها را هم در دستور کار قضایی برشمرد و گفت: در حال پیگیری پرونده این افراد هستیم و مطمئن باشید بعد از انجام کارهای اولیه و مقدمات کار و انجام تحقیقات این افراد به دادگاه خواهند رفت.
رئیس دستگاه قضا کشور همچنین در برخی از سخنان خود به موضوع تغییر علوم انسانی و ضرورت آن اشاره کرد و گفت: در موضوع علوم انسانی مباحث قابل توجهی وجود دارد که نیاز حتمی ما که آنها را مورد بازنگری قرار دهیم.
رئیس قوه قضائیه پس از دیدار با نخبگان استان بوشهر در جمع روحانیون و ائمه جماعت استان هرمزگان حضور یافت.
از 26 دی 1357 که محمدرضا پهلوی در بحبوحه انقلاب اسلامی از ایران گریخت تا 5 مرداد 1359 که در بیمارستان رمادی قاهره درگذشت، در سرگردانی و آوارگی بود.
مقامات امریکایی با پایان مهلت اقامت شاه در امریکا به وی اطلاع دادند که به دلیل عواقب ناشی از تصرف سفارت امریکا در تهران امکان تمدید روادید وی وجود ندارد و به همین دلیل در پاناما جایی مناسب برای اقامت وی و همسرش در نظر گرفته شده است. شاه که غیر از پذیرفتن، چاره دیگری نداشت به اتفاق همسرش در 24 آذر 1358 با هواپیمای نیروی هوایی امریکا از فرودگاه تگزاس به پاناما در امریکایی مرکزی برده شدند.
از 26 دی 1357 که محمدرضا پهلوی در بحبوحه انقلاب اسلامی از ایران گریخت تا 5 مرداد 1359 که در بیمارستان رمادی قاهره درگذشت، در سرگردانی و آوارگی بود.
او در اولین مرحله از سفر بدون بازگشت خود وارد آسوان مصر شد و به هنگام ورود به مصر مورد استقبال رسمی و تشریفاتی انورسادات رئیس جمهور این کشور قرار گرفت.
سادات، میهمانان را به هتلی در یک جزیره مصنوعی در وسط رود نیل انتقال داد. شاه یک هفته در این هتل اقامت کرد. سپس در دوم بهمن 1357 با بدرقه رسمی سادات، مصر را به قصد مراکش ترک کرد. گرچه شاه به دعوت پادشاه مراکش به آن کشور رفت ولی در «رباط» از آن تشریفات رسمی که در مصر به عمل آمد خبری نبود.
ملک حسن پس از دیداری کوتاه و رسمی با شاه، ترتیب انتقال وی و همراهانش را به کاخ «جنانالکبیر» در حومه پایتخت داد. شاه 67 روز در این کاخ که در وسط باغ بزرگی بنا شده بود، ماند. در طول این مدت از یکسو امام خمینی از نوفل لوشاتو به تهران آمد و 10 روز بعد انقلاب اسلامی در 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید و از سوی دیگر در مدت زمان دو ماهه اقامت شاه در مراکش، اکثر درباریان و اطرافیان شاه که وی را در خروج از ایران به مصر و از آنجا تا مراکش همراهی کرده بودند، به تدریج او را رها کرده و رهسپار اروپا و امریکا شدند. تنها جمعی از خدمه بودند که شاه را هنگام ترک مراکش همراهی کردند. از سوی دیگر دولت مراکش نیز به دلیل آنکه تصمیم گرفته بود روابط سیاسی با جمهوری اسلامی ایران را حفظ کند مایل نبود اقامت شاه طولانی شود. این موضوع را خود شاه و اطرافیانش نیز از فحوای مقالات مطبوعات مراکش فهمیده بودند.
شاه تصمیم داشت رهسپار امریکا شود اما مقامات امریکایی به دلیل اوجگیری بحران سیاسی در روابط تهران و واشنگتن، مایل به پذیرایی از وی نبودند. اردشیر زاهدی از جمله کسانی بود که در آن روزها دائماً در تلاش برای یافتن جایی جهت اقامت شاه بود. او که در «سنموریتس» سوئیس و همچنین در کنار دریاچه ژنو، دو خانه ویلایی داشت، تصمیم گرفته بود شاه را به آنجا انتقال دهد اما دولتمردان سوئیس مایل نبودند روابط شان با دولت جدید ایران به خاطر وفاداری به رئیس یک دولت سرنگون شده به خطر بیفتد.
محمدرضا پهلوی در شرایطی که نتوانسته بود کشوری را به عنوان پناهگاه بیابد، به پیشنهاد مشترک راکفلر و کیسینجر مجبور شد به «باهاما» در امریکای مرکزی برود. این سفر با هواپیمای اختصاصی شاهحسن مراکشی صورت گرفت زیرا خلبان معزی چند روز پس از آنکه شاه و همراهانش را به رباط رساند، با موافقت شاه، مراکش را به مقصد تهران ترک کرد.
هواپیما صبح روز 10 فروردین 1358 فرودگاه رباط را به مقصد جزایر باهاما ترک کرد. در فرودگاه باهاما هیچ یک از مقامات دولتی برای پذیرایی از شاه حضور نیافتند و شاه و همراهان توسط «رابرت آرمائو» عضو ارشد «سیا» و دوست اشرف پهلوی به مقصد از پیش برنامهریزی شده هدایت شدند. شاه، همسرش و یک پیشخدمت به یکی از جزایر و بقیه همراهان به جزیره دیگر برده شدند. به شاه و فرح اجازه خروج از جزیره داده نشد. شاه 70 روز در این جزیره به سر برد. انتشار خبرهای مربوط به برقراری نظام جمهوری اسلامی در 12 فروردین 1358، شناسایی جهانی جمهوری اسلامی ایران، اعدام هویدا و امرای ارتش شاه در ایران، ورود عرفات به تهران، تبدیل سفارت اسرائیل به سفارت فلسطین، تعقیب بینالمللی شاه و تشدید بیسابقه مراقبتهای امنیتی برای حفظ جان شاه و ممانعت از ربوده شدن وی، بدترین خبرها و رویدادهایی بود که شاه طی 7 هفته اقامت خود در باهاما با آنها مواجه شده بود. علاوه بر این، در همین مجمعالجزایر بود که شاه توسط پزشکان اعزامی از فرانسه، از بیماری سرطان لنفاویش مطلع شد.
شاه و باقیمانده همراهان روز 20 خرداد 1358 با یک هواپیمای کرایهای از باهاما راهی مکزیک شدند و در یک خانه ویلایی که قبلاً برای اقامت آنان در نظر گرفته شده بود، مستقر شدند.
گفته میشود وزارت خارجه مکزیک مایل به ورود شاه نبود اما «خوزه لوپز پورتیلو» رئیسجمهور آن کشور تحت فشار امریکا مجبور شده بود وی را در حومه مکزیکوسیتی برای مدتی اقامت دهد. شاه و معدود همراهان وی مدت چهار ماه در این اقامتگاه ماندند.
در دوازدهمین روز اقامت آنان در مکزیک ـ دوم تیر 1358 ـ انورسادات از پارلمان مصر تقاضا کرد قطعنامهای تصویب کند و به شاه اجازه دهد تا به عنوان «پناهنده سیاسی» برای همیشه در مصر بماند. در پارلمان مصر از این پیشنهاد با کفزدنهای بسیار، استقبال شد.
چهار هفته پس از ورود شاه به مکزیک بیماری وی تشدید شد. او یک تومور سرطانی بدخیم در ناحیه گردن داشت و از یرقان شدید نیز رنج میبرد. پس از چهار ماه اقامت در مکزیک وی مطلع شد که دولت کارتر با سفر او به امریکا صرفاً با هدف معالجه بیماریاش موافقت کرده است. از این رو در 30 مهر، مکزیکوسیتی را به مقصد بیمارستان نیویورک ـ همان بیمارستانی که 17ماه پیش امیراسدالله علم وزیر پیشین دربار به بیماری مشابهی در آن درگذشت ـ ترک کرد و به مدت 54 روز در آنجا بستری شد. در این مدت دو بار تحت عمل جراحی طحال و کیسه صفرا قرار گرفت. کمتر از دو هفته پس از ورود شاه به این بیمارستان، سفارت امریکا در تهران به تصرف دانشجویان مسلمان پیرو خط امام درآمد و این امر بیش از پیش کارتر را به صحت دیدگاههایش که مایل نبود شاه به امریکا بیاید، متقاعد کرد. دستور مسدود ساختن داراییهای ایران در بانکهای امریکایی ـ 22 آبان 1358 ـ واقعه دیگری بود که اوضاع را پیچیدهتر کرد.
مشاهده خشم ضد امریکایی مردم ایران و اصرار آنان برای تحویل گرفتن شاه، از تلویزیون اتاق بیمارستان نیویورک از جمله مهمترین نگرانیهای شاه بود. علاوه بر این خبر آزاردهنده دیگر این بود که به شاه اطلاع داده شد به محض بهبودی نسبی باید خاک امریکا را ترک کند.
در همین حال سفیر مکزیک نیز به همراهان شاه اطلاع داد که بعد از تصرف سفارت امریکا در تهران، دولت مکزیکوسیتی به خاطر حفظ روابط سیاسی خود با حکومت تهران مایل به میزبانی مجدد شاه نمیباشد. بدترین لحظه شاه و همسرش زمانی بود که در 11 آذر 58 از بیمارستان نیویورک مرخص شدند ولی هنوز مقصدی برای سفر نداشتند. در نتیجه آنان با یک هواپیمای نیروی هوایی امریکا به مقصد تگزاس پرواز کردند تا دو هفته باقی مانده از روادید خود را در آنجا در داخل آپارتمانی کوچک بگذرانند. اما در حین راه به همراهان امریکایی خبر رسید که آپارتمان مزبور هنور آماده نیست. در نتیجه شاه و همسرش به مکانی که بعداً معلوم شد، تیمارستانی برای نگهداری بیماران روانی است برده شدند. با ورود به این مکان همسر شاه برای نخستین بار با داد و فریاد به همراهان امریکایی خود اعتراض کرد و گفت: «آیا ما در اینجا زندانی هستیم؟ آیا کارتر ما را زندانی کرده است؟ ما در اینجا دیوانه خواهیم شد؟ باید بیرون برویم و...»
برای فرونشاندن اعتراضات همسر شاه تلفن در اختیار وی گذاردند و او توانست بستگان خود را در جریان قرار دهد. پس از چند ساعت آنان به آپارتمان مورد نظر در پایگاههای نظامی «لک لند» تگزاس برده شدند.
مقامات امریکایی با پایان مهلت اقامت شاه در امریکا به وی اطلاع دادند که به دلیل عواقب ناشی از تصرف سفارت امریکا در تهران امکان تمدید روادید وی وجود ندارد و به همین دلیل در پاناما جایی مناسب برای اقامت وی و همسرش در نظر گرفته شده است. شاه که غیر از پذیرفتن، چاره دیگری نداشت به اتفاق همسرش در 24 آذر 1358 با هواپیمای نیروی هوایی امریکا از فرودگاه تگزاس به پاناما در امریکای مرکزی برده شدند.
وقتی شاه و همسرش در فرودگاه پایگاه هوایی «هوارد» در پاناماسیتی از هواپیما خارج میشدند جز جمعی از سربازان گارد ملی پاناما، افسران امنیتی، دستیاران «عمر توریخوس» و سفیر امریکا کسی در فرودگاه نبود. شاه، همسرش و پزشک مخصوص آنها با هلیکوپتر از فرودگاه به یک پایگاه در جزیرهای به نام «کونتا دورا» متعلق به پاناما انتقال داده شدند.
توریخوس روز 25 آذر به ملاقات شاه آمد. او در پایان این ملاقات به یکی از مشاورینش گفت: «شاه مانند پرتقالی است که تا آخرین قطره آبش را گرفتهاند و تفالهاش حتی به درد غذای خوکها هم نمیخورد. این سرانجام کسی است که کشورهای بزرگ او را چلاندهاند، شیرهاش را کشیدهاند و تفالهاش را دور انداختهاند.»
شاه و همسرش در پاناما با دو دردسر عمده مواجه شدند. نخست شدت گرفتن بیماری شاه که وی مایل نبود پزشکان پانامایی بدون اطلاع از ماهیت و عمق بیماریاش معالجات را از صفر شروع کنند؛ او بویژه از نگرانی پزشکان پانامایی از عواقب جراحی خبر داشت.
دیگری اطلاعاتی بود که براساس آن مقامات وزارت خارجه دولت ایران در تماس مداوم با مقامات پانامایی بودند تا بتوانند راهی برای استرداد شاه بیابند. راه رهایی از این دو دردسر، خروج شاه و همسرش از پاناما بود.
با همه این مشکلات، شاه و همسرش 100 روز در پاناما ماندند و سپس به اصرار رئیس جمهور مصر و همسرش، روز سوم فروردین 1359 با یک هواپیمای پانامایی رهسپار قاهره شدند. این بار نیز در فرودگاه مصر انورسادات و همسرش استقبال رسمی از شاه به عمل آوردند. شاه روز 8 فروردین در بیمارستان معادی قاهره تحت عمل جراحی طحال و کبد قرار گرفت. آزمایشهای انجام شده بر روی بافتها نشان میداد سرطان بدخیم تمامی سیستم خون و کبد وی را فرا گرفته است.
با ورود شاه به مصر، مجلس نمایندگان این کشور نیز دستور رئیسجمهور در مورد تصویب طرح اعطای پناهندگی به شاه را به اجرا درآورد. ورود شاه همچنین از یکسو خشم مردم ایران علیه امریکا و حکومت مصر را برانگیخت و از جانب دیگر سبب رنجش خاطر گروههای اسلامی مصر گردید و تظاهراتی را در قاهره و چند شهر دیگر با هدف واداشتن دولت به اخراج شاه بهراهانداخت. تشخیصهای گروههای مختلف پزشکی راجع به درمان شاه و تجویز راهحلهای مختلف، خود یکی از عوامل نگران کننده برای شاه بود. شاه در مصر دو بار مورد عمل جراحی قرار گرفت و بهبود نیافت. او در کاخ قبه که معمولاً در اختیار سران کشورهای بازدیدکننده از مصر قرار میگیرد، برده شد.
آخرین مصاحبه شاه قبل از مرگش، در خرداد 1359 در همین کاخ صورت گرفت. وی در این مصاحبه که با «کاترین گراهام» مدیر مؤسسه مطبوعاتی واشنگتن پست انجام داد، از بیمهری رهبران دولتها که مایل به پذیرفتن وی نبودند، از فرصتطلبی دولتمردان امریکایی و انگلیسی و از اینکه در برابر انقلاب ایران دست به کشتار بیشتر و بیرحمانهتر نزد، اظهار تأسف کرده است.
حال عمومی شاه در اقامت دومش در مصر هفته به هفته و ماه به ماه وخیمتر شد. آزمایشات انجام شده در ماههای خرداد و تیر 1359 نشان میداد که عفونت تمامی بدن وی را احاطه کرده است. در اولین روزهای مرداد تیم پزشکی اعزامی از فرانسه نسبت به نجات جان شاه اظهار ناامیدی کرد و محمدرضا پهلوی 4ماه پس از سفر دوم خود به مصر در 5 مرداد 1359 درگذشت.جسد شاه در مسجد زیدالرفاعی، جایی که معمولاً اجساد پادشاهان مصر در آن دفن میشد، به خاک سپرده شد. جنازه رضاخان پدر شاه نیز که در 1323 در آفریقای جنوبی درگذشت برای مدت 6 سال در مصر و در همین مسجد نگهداری میشد.
شاه در حالی درگذشت که 9 ماه از گروگانگیری دیپلماتهای امریکایی در تهران میگذشت و استرداد شاه به ایران از جمله شرایط آزاد کردن دیپلماتها اعلام شده بود. از این رو هیچ یک از کشورها حاضر به پذیرفتن شاه نبود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اعلام کرد:
آمادگی کامل ناوگان حمل و نقل عمومی برای حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن
خبرگزاری فارس: معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام آمادگی کامل ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت برای حضور میلیونی مردم تهران در مراسم راهپیمایی 22 بهمن، گفت: مترو، اتوبوسرانی و تاکسیرانی آماده نقل و انتقال شهروندان تهرانی به این مراسم هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران، سید جعفر تشکری هاشمی افزود: مترو با به کارگیری تمام امکانات و ظرفیت خود از ساعات ابتدایی صبح تا ساعت 12 در تمامی ایستگاههای خطوط 1، 2، 4 و 5 متروی تهران به صورت رایگان در خدمت شهروندان خواهد بود.
*متروی خط آزادی در خدمت راهپیمایان 22 بهمن
وی با اشاره به این که در پایان مراسم نیز مترو برای بازگشت راهپیمایان به مبادی اولیه رایگان خواهد بود، اظهارکرد: به این منظور ایستگاههای میدان انقلاب اسلامی، حضرت ولیعصر (عج)، میدان فردوسی، دروازه دولت، میدان آزادی، دانشگاه شریف و شهید نواب صفوی در نظر گرفته شده است.
معاون شهردار تهران با تأکید بر افتتاح بخش غربی خط 4 متروی تهران در حد فاصل میدان انقلاب اسلامی و میدان آزادی همزمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر از سوی شهردار تهران، تصریح کرد: خوشبختانه با بهرهبرداری از خط 4 مترو در محور خیابان آزادی، این آمادگی وجود دارد که شهروندان با استفاده از این خدمت جدید مترو در راهپیمایی 22 بهمن حضور پیدا کنند.
*خدماترسانی رایگان اتوبوسرانی از 54 نقطه شهر
وی با بیان اینکه با توجه به شروع راهپیمایی از ساعت 9 صبح روز جمعه در میدان آزادی و برگزاری نماز جمعه در دانشگاه تهران، ناوگان اتوبوسرانی تهران از ساعت 30/7 بامداد اقدام به سرویسرسانی میکنند، اضافه کرد: به این منظور اتوبوسهای شرکت واحد از تمامی میدانها، پایانهها، پارکسوارها و خطوط اقدام به سرویسرسانی در مبادی دهگانه راهپیمایی میکنند.
تشکری هاشمی با اشاره به این که برای بازگشت راهپیمایان به مبادی اولیه از طریق استقرار اتوبوسها در 9 محور پیشبینیهای لازم به عمل آمده، گفت: در صورت نیاز کل ناوگان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در روز 22 بهمن در اختیار شهروندان خواهد بود، ضمن این که با عنایت به تقارن این روز با نماز جمعه تهران در محدوده برگزاری نماز جمعه نیز سرویسرسانی به نمازگزاران طبق روال هر هفته انجام خواهد شد.
وی با تأکید بر این که شرکت واحد اتوبوسرانی از 54 نقطه شهروندان را به صورت رایگان به محل راهپیمایی منتقل میکند، افزود: به این منظور در مسیر خط یک تندرو با استفاده از اتوبوسهای این خط و خط سه تندرو، میدانهای انقلاب اسلامی، فردوسی و امام حسین (ع) و چهارراه خاقانی و چهارراه تهرانپارس پیشبینی شده و اتوبوسهای خط دو تندرو را نیز برای میدانهای شمشیری، رازی، محمدیه، قیام، خراسان و شوش و نیز پایانه خاوران، اتابک و شهید محلاتی در نظر گرفتهایم.
معاون شهردار تهران، میدانهای راهآهن و ابوذر و خیابانهای جلیلی، نازیآباد و خانیآباد را از جمله محلهایی اعلام کرد که با استفاده از اتوبوسهای خط 4 تندرو نسبت به جابهجایی مسافران اقدام میکنند و اظهار کرد: خلیجفارس، شهرک حضرت ولیعصر (عج)، یافتآباد، شادآباد، فردوس و تهرانسر و نیز کارگر شمالی، صادقیه، شهر آرا، کوی نصر، اسدآبادی، شهران، شهر زیبا، کن، پونک و جنتآباد از دیگر مبادی سرویسرسانی هستند.
وی با اشاره به حرکت اتوبوسها از میدانهای شهر ری، 13 آبان، دولتآباد، شوش و خزانه بخارایی، تصریح کرد: علاوه بر این از میدانهای تجریش، قدس، نوبنیاد، اختیاریه، شهدا، شهید کلاهدوز و 7 تیر و نیز لویزان و پیروزی نسبت به جابهجایی شهروندان اقدام میشود.
*فعالیت رایگان تاکسیهای ون در مسیر راهپیمایی
تشکری هاشمی از خدمات سازمان تاکسیرانی به راهپیمایان 22 بهمن خبر داد و اضافه کرد: تعدادی از تاکسیهای ون در این روز افراد را از محلهای فاقد خطوط اتوبوسرانی و مترو به صورت رایگان به محل راهپیمایی منتقل خواهند کرد.
وی با بیان این که به این منظور سرویسدهی هر چه بهتر به شهروندان به تمام دفاتر تاکسیرانی در 22 منطقه و شرکتهای خصوصی ابلاغ شده، گفت: ناوگان تاکسیرانی در مسیرهای منتهی به ایستگاههای مترو و اتوبوسرانی تقویت میشود.
تشکری هاشمی از فعالیت ستاد گمشدگان با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی خبر داد و گفت: به این منظور از طریق سازمان تاکسیرانی، تاکسیهای ویژهای در نظر گرفته شده تا سالمندان و کودکان را به مقاصد مورد نظر برسانند.
معاون شهردار تهران در پایان با اعلام اعمال محدودیتهای ترافیکی در روز 22 بهمن و کمبود فضای پارک خودرو در معابر منتهی به مسیر راهپیمایی از شهروندان درخواست کرد از آوردن وسایل نقلیه شخصی خودداری کرده و تا جای ممکن از وسایل نقلیه عمومی به ویژه مترو و اتوبوس استفاده کنند.
عظیم ترین راهپیمایی در تاریخ انقلاب ،حماسه ای پرشکوه در راه است
بیست ودوم بهمن ماه ، روزی فراموش نشدنی در تارخ ایران زمین است. روز پیروزی حق علیه باطل ، روز پیروزی خون بر شمشیر و روز پیروزی مردمی جان بر کف بر نظامی ستمگر و وابسته به مستکبران و خونخواران جهان.
|
 
پایگاه خبری خبرگستر :بیست ودوم بهمن ماه ، روزی فراموش نشدنی در تارخ ایران زمین است. روز پیروزی حق علیه باطل ، روز پیروزی خون بر شمشیر و روز پیروزی مردمی جان بر کف بر نظامی ستمگر و وابسته به مستکبران و خونخواران جهان.
هر سال در این یوم الله ، در این روز خدایی ، مردم ایران اسلامی به شکرانه این پیروزی و تجدید پیمان با امام خود و هزاران شهیدی که با خون پاکشان این انقلاب را به ثمر نشاندند ، به پا خاسته ، با مشت های گره کرده فریاد حق طلبی سر داده و شعار های مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل خود را به گوش مردم جهان می رسانند .
این حماسه ی جاویدان امسال به دلایلی که ذکر می شود بطور قطع پر شور تر از سالهای گذشته برپا خواهد شد . نخستین دلیل حضور بی سابق مردم ، مراسم به خاک سپاری جریان بی جان فتنه است. در سال گذشته منافقان با نقاب وابستگی به امام امت (ره) فضای کشور را فتنه زده و غبارآلود نمودند، اما با فروکش کردن غبار فتنه و کنار رفتن نقاب از چهره فتنه گران ، مردم بصیر ایران به ماهیت دروغ سخنان آنان پی برده و وابستگی جریان فتنه به اجانب و خیانت آنها را به انقلابشان دریافتند. ملت غیور ایران اسلامی در حماسه های 9 دی و 22 بهمن ماه سال گذشته جریان فتنه را در زیر گام های استوار خود به ورطه نابودی کشانده و امسال پیکر کریه و زشت و بی جان آن را برای همیشه به خاک می سپارند .
مردم در 22 بهمن ماه سال گذشته چنان درسی به فتنه گران دادند که دیگر جرأت خودنمایی در 22 بهمن ماه امسال را نخواهند داشت و همین امر موجب شد ، سران فتنه از وحشت برخورد مردم ، راه خود را از ملت ایران جدا کرده و روزی بجز 22 بهمن را برای حضور در خیابانها اعلام کنند . هر چند که قطعا در آن روز نیز با تمام تبلیغات رسانه های خود، کسی به طرفداری از آنها حضور نخواهد یافت.
دلیل دوم برای حضوری پر شور تر از سالهای گذشته ، به ثمر نشستن پیام انقلاب در دلهای مردم مسلمان و خیزش عمومی برای مقابله با ظلم و ستم حکومت های دست نشانده غرب در سراسر جهان اسلام است. مردم ایران اکنون مشاهده می کنند که وعده الهی تحقق یافته و خون پاک فرزندان عزیزشان به ثمر نشسته و انقلاب اسلامی ایران به تمام جهان اسلام نفوذ کرده است.

پس با شور و نشاطی بیش از پیش در این حماسه ی تاریخی حضور خواهند یافت و حمایت خود را از انقلاب اسلامی در کشورهای مسلمان مصر و تونس اعلام خواهند کرد و همصدا با تمام مسلمانان به پاخاسته ، فریاد مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و مرگ بر مستکبران جهان را سر خواهند داد.
|